Postajemo sve bolji. Više alata i funkcija na Arendoo-u

07.07.2016

Proteklih nekoliko meseci smo naporno radili na tome da unapredimo arendoo.com za naše domaćine i goste. Više alata i funkcija doprinosi još jednostavnijem iznajmljivanje smeštaja u našoj zajednici.

Bolji sistemi komunikacije

Thanks to your feedback, we have significantly changed how messaging works between hosts and guests: it is now required for guests to enter their preferred dates before sending any messages to a host. This change will make the messaging more focused on the actual booking and filters out messages relating to unavailable dates or questions regarding prices for certain dates.

Trenutno radimo na tome da uvedemo i novu funkciju koja daje mogućnost vlasniku da da prethodno odbrenje za gosta direktno sa ploče za poruke za dane koje je gost odabrao pre slanja zahteva. Kada dobije prethodno odobrenje, gost će imati mogućnost da rezerviše smeštaj bez daljeg zahteva za rezervaciju na period od 24 sata nakon odobrenja. Vlasnik može da da prethodno odbrenje koliko god gostiju želi bez blokiranja datuma na kalendaru za druge goste. Kalendar će biti blokiran samo kada jedan od gostiju sa prethodnim odobrenjem napravi rezervaciju i uplati depozit.

Brži upis i prijavljivanje

Razvili smo novu funkciju koja omogućava gostima da kreiraju naloge i da se prijave koristeći svoje facebook i google akreditive. Ova opcija će olakšati i ubrzati proces prijavljivanja, što je posebno zgodno ljudima koji ne vole da pamte veliki broj različitih lozinki!