Upoznajte prijatelja sa Arendoo-om i osvojite 5% popusta na sledeću rezervaciju

13.07.2016

Zajednica Arendoo-a stalno traži nove članove sa kojima ćemo podeliti odlične ponude i uštede. Zašto ne biste rekli prijatelju o svom iskustvu sa Arendoo-om i uštedeli 5% tokom svog sledećeg boravka kada se oni registruju? Odlično je za njih, a dobro i za Vaš džep!

Ako ste zadovoljni sa Arendoo-om, recite svojim prijateljima, a ako niste, recite to nama. Naše su uši uvek širom otvorene i mi stalno tražimo načine da poboljšamo iskustva članova naše zajednice, bilo da su domaćini ili gosti.  

Upoznajte prijatelje sa Arendoo-om i smanjite troškove Vašeg sledećeg odmora.

Kako to funkcioniše?

Registrujte se ili prijavite na svoj nalog. Na Vašoj upravljačkoj ploči videćete odeljak pod nazivom Moji pozivi i popusti. Kliknite na link Pozovi prijatelja da se pridruži Arendoo-u i dobićete po 5% popusta na sledećoj rezervaciji i odvešće Vas do stranice gde možete da unesete imejl adrese prijatelja koje želite da pozovete. Kada kliknete na ‘pošalji’, Vaši prijatelji će primiti imejl sa linkom koji će ih odvesti na stranicu za registraciju korisnika Arendoo-a. Kada se registruju, vi ćete dobiti vaučer sa 5% popusta koji će biti automatski zaračunat prilikom Vaše sledeće rezervacije.