Završena je nadogradnja platforme. Novi dizajn i još funkcija

02.02.2017

 

Tokom proteklih 6 meseci, radili smo na nadogradnji naše platforme. Želeli bismo da Vam predstavimo listu novih funkcija.

Novi prilagodljiv dizajn

Pored novih vizuelnih prezentacija veb stranice, unapredili smo i tehnologiju iza platforme. Stranica je sada u potpunosti prilagodljiva. Korisnici sada mogu da pretražuju veb stranicu bez problema sa mobilnog telefona ili desktop-a. Takođe smo redizajnirali i poboljšali neke od funkcija i većinu radnji moguće je obaviti u samo 3 pritiska miša.

Nove funkcije

Određivanje cena

  • Poboljšana funkcija podešavanja cena. Uveli smo interaktivni kalendar na kojem je moguće podesiti cene i datume rezervacija u samo tri koraka. 
  • Nova opcija jednokratnih naknada. Dodali smo opciju za vlasnike da postave jednokratne naknade poput naknade za čišćenje, osiguranje i sl. 
  • Unapređene opcije popusta i premija. Vlasnici sada mogu da odrede popuste i premije u zavisnosti od broja dana rezervacije. Popust i premije obračunavaju se procentualno od ukupne cene. 

Nova podešavanja za zahteve za rezervaciju

  • Uveli smo novu politiku rezervacija. Nova politika daje vlasniku mogućnost da zahteva od gosta da ostavi validnu kreditnu karticu pre nego što pošalje zahtev za rezervaciju. Nakon prihvatanja rezervacije, depozit se automatski naplaćuje sa kartice klijenta. 

Nadamo se da ćete uživati u novom dizajnu i nadamo se da će Vam pomoći da ostvarite više rezervacija.