Nove funkcije radi boljeg iskustva sa Arendoo-om

12.04.2017

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo uveli novi niz unapređenja naše platforme, uz pomoć kojih će turisti i stanodavci imati bolje iskustvo sa Arendoo-om. Ovo je kratak pregled unapređenja.

Novi sistem ocenjivanja

Izmenili smo način prikazivanja nekretnina prilikom pretrage. Parametri koji su uzeti u obzir prilikom izračunavanja rezultata su pregled rezultata, stopa odgovora i procenat poruka turista koji su dobili odgovor, vrsta rezervacije (direktna rezervacija ili zahtev za registraciju), procenat prihvaćenih zahteva za rezervaciju, poslednji ažurirani kalendar. Kako bi naša platforma postala osnova za nove nekretnine sa prethodno postojećim, mi ćemo dodeliti višu ocenu nedavno objavljenim nekretninama na 1 mesec kako bismo im dali vremena da akumuliraju statističke podatke za naš sistem bodovanja.

Drugim rečima, što su bolje recenzije i što pre vlasnik odgovori klijentima i na zahteve za rezervaciju, određena nekretnina će dobiti veću ocenu. Vaš smeštaj će tako imati veći broj pregleda.

Poboljšani razgovori

Nakon nekoliko meseci testiranja i analize, došli smo do zaključka da je od vitalne važnosti učiniti naš sistem razmene poruka korisnijim uvođenjem obaveštenja i saveta za sve funkcije i alate. Obaveštenja su prikazana na osnovu ‘ključnih reči’ koje se koriste u porukama.
Takođe smo dodali i novu funkciju u "čet" sistemu, koja će dati mogućnost vlasniku da otkaže prethodna odobrenja u porukama, pre automatskog otkazivanja.

Novi dizajn imejl obaveštenja

Uveli smo novi dizajn za imejl obaveštenja koja primaju turisti i vlasnici nakon zahteva za rezervaciju, uplata, ažuriranj, isl. Dizajn je standardizovan i sadržaj je urednije organizovan i optimizovan za mobilne uređaje.

 

Ohrabreni smo da će nova unapređenja poboljšati korisnička iskustva na našoj platformi. U međuvremenu, nastavljamo da radimo na analizi i testiranju našeg sistema uvođenja novih i unapređenih alata i funkcija.