Arendoo u 2017. godini

16.01.2018

Nadogradnja platforme u poslednjem kvartalu 2017. godine

 

2017. godine imali smo za cilj da unesemo izmene Arendoo-a koje će učiniti radni proces jednostavnijim za vlasnike i goste.

Pokrenuli smo grčku verziju platforme i uložili u marketing na grčkom tržištu. Imamo novog člana našeg tima koji je zadužen za rad u Grčkoj – Vasily Piatidis. U poslednjem kvartalu 2017. godine, započeli smo partnerstva sa preko 200 pojedinačnih vlasnika i profesionalnih kompanija za upravljanje, koji su dodali preko 250 nekretnina za odmor u najpopularnijim delovima Grčke.  Očekujemo da dobijemo još zanimljivih nekretnina početkom letnje sezone.

Dodali smo nove funkcije i alate na platformu.

Ovo su najvažniji od njih:

  • Unapređenje kalendara: Sada možete da koristite kalendar Arendoo-a da dodate eksterne rezervacije, koje će dati mogućnost vlasnicima da vode evidenciju o rezervacijama iz eksternih kanala.
  • Sinhronizacija kalendata: Ukoliko koristite druge kanale za rezervaciju koji koriste iCal, sada možete da sinhronizujete ove kalendare sa Arendoo-om eksportovanjem i importovanjem iCal urladrese.
  • Naknada za dodatne goste: Vlasnici sada mogu da odrede naknade po noćenju u zavisnosti od broja gostiju koji će biti smešteni.
  • Direktna rezervacija: Vlasnici sada mogu da koriste opciju Direktne rezervacije. Gosti će na taj način moći da rezervišu imovinu bez prethodnog zahteva.
  • Gosti: Za svaku rezervaciju, gosti sada moraju da navedu koliko odraslih, dece i beba će biti smešteno.
  • Automatska obaveštenja: Radi bolje komunikacije, uveli smo veb obaveštenja. Ova opcije omogućava Vam dobijanje obaveštenja, poruka i uplata na svim uređajima koji koriste Google Chrome.
  • Filteri za razgovor: Poboljšali smo filtere za razgovor, koji će sada omogućiti razmenu ličnih podataka putem našeg "četa" nakon uplate depozita za rezervaciju.

Kontinuirano radimo na ažuriranju i promenama, tako da možete da očekujete vesti od nas uskoro.

Srdačno,

Tim Arendo-a